Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2012 13:48 - Срути се мост на река Струма
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове:
1



Мостът на река Струма, свързващ пътен възел Е-79 със Сандански и Петрич, се срути.

Инцидентът е станал около 9.30 часа. Мостът се намира на 1 километър преди село Рибник. Скъсал се е един 20-метров отсек от моста, чийто западен край е опрял във водата. Пропадналият отсек представлява пързалка, която започна на нивото на моста и свършва във водите на река Струма.

По време на инцидента върху съоръжението е имало един лек автомобил, който е паднал във водите. Водачът, който пътувал сам, успял да излезе от автомобила, който бил завлечен от водите на придошлата река. Всички движещи се след него, още 4 автомобила, успели да спрат. Пострадалият е транспортиран в санданската болница премръзнал и с рани по главата.

"Мостът над Струма е сериозно разцепен и очакваме той да не бъде годен за използване. Пътят ще бъде временно затворен, има обходни маршрути, но най-важното е, че няма жертви и целият участък е обезопасен и шофьорът е изваден невредим", каза регионалният министър Лиляна Павлова след заседанието на Министерски съвет по повод инцидента. Павлова е категорична, че мостът над Струма не се е срутил заради земетресението.

БГНЕС





Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203397
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833