Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2012 14:12 - Настаняват братя Галеви в затворнически хотел
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 598 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пореден скандал около известните „братя Галеви” от Дупница се завихря около произнесената от съда присъда. Пламен Галев и Ангел Христов получиха по 5 години затвор, но изведнъж се оказаха с привилегии на „активни борци”.
 
Въпреки че не успяха да се изплъзнат от Темида и бяха осъдени на последна съдебна инстанция за рекет, двамата все пак няма да излежат присъдите си в мизерни като обикновени затворници. Те ще бъдат настанени в затворническо общежитие в село Самораново, недалеч от Дупница.
 
Базата му дори била ремонтирана преди няколко месеца за 200 000 лева, пише в. „Струма”.Там затворниците се ползвали с битови удобства, пускали ги често в отпуск, при здравословни проблеми имали право да се лекуват в частна болница в Дупница и се разхождали необезпокоявани от властите. Някои баровци там дори разполагали с плазмени телевизори в стаите, повечето имат мобилни телефони, компютри с интернет, носят им вестници и списания. В общежитието затворниците са по двама или дори по един в стая. Не затвор, а хотел, твърдят завистливо пандизчии.

Пламен Галев и Ангел Христов ще бъдат приведени за изтърпяване на наказанието в общежитието в Самораново след 2-седмична адаптация в приемното отделение на затвора в Бобов дол.

frognews.bg




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. balgarski7vinarki - nishto novo
07.05.2012 14:34
Darjat gi v gotovnost za "poruchki"-trjabva da sa fit...
Ami za horata s interesi kak "raboti " Bg mafia v komplekt s polizia, voenni i zigani ne e taina che ot zatvorite periodichno se puskat "tehnite momcheta" ws konkretni zadachki-posle si gi "pribirqat" i jivota si teche li teche...
Napr.- za drebni zadachki- kriminalnizi, za po-edri-rutinirani, ochipeni i pod komputar i t.n.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211043
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833