Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2012 15:39 - Домашно порно срещу кризата
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1663 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Българи изкарват луди пари от домашно порно. Ентусиастите пращат на чуждестранни сайтове секс видео с гаджето, получавайки до 2000 долара. Условието е да са съгласни продукцията да бъде качена в интернет, където хиляди хора да ги гледат и да се задоволяват при вида на голите им тела.
 
Сайтовете за запознанства са пълни с подобни обяви, показа проверка на Република. Печалбата ви пък зависи от дължината на клипа и чистотата на записа. Най-важно обаче остава дали виртуалните продуценти ще харесат сексуалния акт. Изисквания за големина на пениси и цици няма, не било важно и грозни ли са участниците в аматьорската порно продукция. Не обичали обаче фалшиво пъшкане.
 
„Пичове, така борим кризата. Допълнителен доход си е, но не е за всеки”, пише в най-големия български форум за секс, флирт и запознанства човек с псевдоним Кольо. Другите потребители пък се хвалят, че имат купища домашно порно, записано на дискове. Някои го гледали понякога за вдъхновение, други държали бившите половинки с компромати, а трети се чудят дали да го продадат и да изкарат луди пари. „Адски възбуждащо е да се гледаме.

Спомени са, а и пари могат да се изкарат”, пише в същия форум потребител с псевдоним Палавата84. Мис Мели пък се жалва, че цъфнала във виртуалното пространство след като се снимала с бившия си приятел. Тя обича да се го прави пред камера, но да е само с нейния телефон.     
 
Двама нашенци са сред едни от най-успелите онлайн порно аматьори, научи Република. Ползват прякорите Никол и Кевин. Двамата са направили интернет сайт, където срещу кратко съобщение на номер 1914 получавате достъп до архив с техни видео файлове. Виртуалният адрес се казва „Нашият порно свят” и е регистриран в чужбина, за да не попадат притежателите му под ударите на българското законодателство.

Република
 



Тагове:   криза,   сайтове,   порно,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204045
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833