Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2012 19:00 - Един апел!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 560 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.04.2012 19:01


Здравейте, приятели. Днес сутринта Канал 3 рекламираха, че ще предават пряко пресконференцията на Инициативен комитет „Аз не се отказвам от АЕЦ-Белене, а ти?“. Няма причина това да не се осъществи. Предполагам, че от едно определено място, виждайки презентацията, са се обадили в телевизията и най-вероятно са наредили да не се шуми по този стратегически за страната въпрос.

За това, нека на 19.05.2012 г. ние да отстоим правата си на Националния протест, който няма как медиите да не отразят. Колкото и да се пазят,медиите не могат да скрият тезите в защита на АЕЦ „Белене“, които изразиха Янко Янев, Павлин Грудев, Таско Ерменков и представителя на Булатом Георгиев-блестящи и перфектни учени в областта на ядрената енергетика, както и чудесната аргументация на гражданските ни искания от страна на Красимир Тодоров, икономическия анализ, поднесен перфектно от Русалин Костов и умелото водене на пресконференцията от Николай Георгиев.

БНР излезе с обширна презентация на събитието, както и с аргументирано интервю с г-н Янко Янев. Гласът на гражданското общество не може да бъде заглушен. България се събужда и иска адекватно поведение от страна на управляващите политици. И национален референдум по въпросите, касаещи националните стратегически интереси и националната сигурност, какъвто е въпроса за АЕЦ-Белене.Защото не желаем да сме задния двор на Европа. И няма да го позволим.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182381
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833