Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2012 15:58 - Скандален клип с шефа на ОД на МВР – София, играе на канадска с арестуван: „Я, ела горе аз да ти е… п…. майна!”
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 860 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.04.2012 15:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скандален видеоклип се получил в авторитетния сайт Афера, на който е заснет сегашният шеф на ОД –МВР – София Николай Николов, който преди две години в качеството си на Началник Сектор “Криминална полиция” в 1 РУП–СДВР играе със задържан канадска борба, псува го и накрая го извежда, очевидно за обработка, с думите: „Качвай се горе аз да те потренирам малко!”. Стартът на канадската борба дава униформен полицай със светлоотразителна жилетка с надпис „Полиция”.

На клипа ясно се вижда, че Николай Николов, тогава началник сектор на „Криминална полиция” в 1 РУП – СДВР, е в кабинета си зад бюрото, където играе канадска борба с арестуван, младо момче.

Николов дава инструкции как арестуваният да си държи ръката и му вика: „Да те почвам ли, казвай!”

„С лява игра искаш ли да играеме? Ама ще те бия от бой, да знаеш!”, пали се Николов и крещи на задържания: „Играем при равни условия! Давай старт!”. Момчето опонира, че няма как то да даде старт и се притичва един униформен полицай със светлоотразителна жителка с надпис „Полиция”.

„Бих ли те, а? Два на нула е резултата!”, гръмогласничи Николов и става от бюрото с думите: „Я, ела горе аз да ти е… п…. майна! Качвай се горе аз да те потренирам малко!”.

Вижда се как извеждат арестувания от стаята и тръгват очевидно „горе”, където той да е обработен.

В момента Николай Николов е директор на ОД на МВР – София.

Той  е роден в с. Окол Самоковско и е възпитаник на ВИФ “Георги Димитров” – специалност щанги. До 2000 година е бил служител на ДОИ-МВР на висока длъжност. Тогава името му се забърква в афера с нерегламентиран внос на пилешки бутчета. Скандалът се разминава без уволнение и той е преместен на работа в 1 РУП-СДВР през 2000 година като оперативен работник, занимаващ се с издирването на безследно изчезнали лица.

През 2003 година става шеф на т.нар. на полицейски жаргон “Тежка група”.

През 2008 година след конкурс Николов заема длъжността Началник Сектор “Криминална Полиция” в 1 РУП – СДВР. От времето, в което е заемал тази длъжност е и снимания видео – клип.

Сред подчинените си Николов е известен с приповдигнато изкуствено весел нрав и с подчертания си оперативен интерес към определени цигански фамилии, живущи в кв.”Христо Ботев”, чиято дейност е лихварство, кражби от влакови композиции, заложни къщи.

През октомври 2010 година, когато министър на МВР е Цветан Цветанов, бившият възпитаник на ВИФ Николай Николов е назначен за Директор на ОД на МВР – София.

Според полицейски източници преди няколко години Николов катастрофира тежко в нетрезво състояние с личният си зелен „Опел Кадет”, следствие на което автомобила е тотално унищожен. Случаят остава без последствия.

Клипът може да видите ТУК

Afera.bg



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203242
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833