Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2012 11:23 - Часът на истината за Барса и Милан
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
0



Барселона или Милан? Отговорът на този въпрос ще бъде даден тази вечер в най-интригуващия мач от четвъртфиналната фаза на Шампионската лига. Двата отбора се борят за място на полуфинала, след като в първия мач, игран на „Сан Сиро" те не излъчиха победител, завършвайки 0:0.

Според футболните специалисти каталунците имат леко предимство предвид домакинството си и показаното през сезона. „Росонерите" обаче още помнят финала през 1994 г., когато победиха убедително именно Барса с 4:0 във финала на ШЛ в Атина.

В лагера на каталунците, до последно не е ясно дали Шави ще може да играе в тазвечершната среща. Халфът страда от травма и Хосеп Гуардиола още се колебае дали ще рискува с включването му като титуляр. В негово отсъствие, твърде вероятно е мястото му да бъде заето от Тиаго.

Супер звездата Лионел Меси пък ще се бори за пореден рекорд. Аржентинецът е на крачка от това да запише името си в историята на ШЛ като голмайстора, отбелязал повече от 12 гола в една кампания. Досега рекордът се държи от Рууд ван Нистелрой.

В лагера на Милан, радостната новина е завръщането след травма на Алешандре Пато. Наставникът на „росонерите" Масимилиано Алегри обаче няма да може да разчита на Тиаго Силва, както и на Марк ван Бомел, който беше наказан в първата среща срещу Барса, но сега пропуска двубоя заради контузия.

topsport.bg




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204484
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833