Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2012 16:07 - Делян Добрев става икономически министър
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 448 Коментари: 0 Гласове:
0



Делян Добрев става министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко Борисов. Добрев, който досега беше заместник-министър, заема поста на подалия оставка Трайчо Трайков.

Оставката на Трайков е била приета снощи, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Днес пред журналисти в парламента Трайков заяви, че сам носи оставката си в Министерски съвет и каза, че тя му е била поискана от вицепремиера Цветан Цветанов, без сериозни мотиви, освен провала на българо-катарския бизнес форум, което е несериозно. В телевизионно интервю сутринта Борисов отправи остри критики към икономическия министър Трайчо Трайков и по-късно пред президента Росен Плевнелиев представи новия министър – Делян Добрев.

Всички министри са политически ангажирани, защото това е правителство на ГЕРБ и Изпълнителната комисия взема решения и дава своите предложения за назначаване на министри. Моята кандидатура е била обсъждана на Изпълнителна комисия, предложението дойде от премиера Бойко Борисов. Това каза пред журналисти зам.-министърът на икономиката Делян Добрев, номиниран за поста министър на мястото на Трайчо Трайков. Добрев каза, че снощи е научил, че неговото име се спряга за нов министър.

Фокус




Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6202641
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833