Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2012 13:22 - Откриха трупа на Мирослава от Перник (ОБНОВЕНА)
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 899 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.01.2012 17:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Полицията е открила тялото на изчезналата Мирослава от Перник в покрайнините на града. Веднага след това вътрешният министър Цветанов обяви, че има двама арестувани по случая. Те били познати на момичето.

По-късно стана ясно, че единият от двамата задържани за убийството на момичето се е самоубил с пистолет пред очите на полицаи. Това разкриха източници от МВР. Стойчо Петров, известен още като Чочо, сложил край на живота си в своя апартамент на пернишката улица "Тунджа". По първоначална информация мъжът бил принуден да пусне в дома си полицаи за повторен обиск. По време на претърсването той се добрал до пистолет и се прострелял смъртоносно.

Стойчо Петров-Чочо и съучастникът му съблекли гола Мирослава и я удушили с голи ръце час-час и половина след като я отвлекли. Това стана ясно на пресконференция на ОДП-Перник в града.

Двамата не са възманерявали да държат заложничката жива, тъй като не разполагали с необходимите условия, за да я пазят продължително време. Накарали я да напише писмо до близките си, както и да им обясни на диктофон какво се иска от тях, за да я видят отново жива. Веднага след това била убита.

17-годишната Мирослава Николова изчезна на 7 ноември 2011 година от Перник и оттогава бе в неизвестност. Около изчезването й имаше всякакви спекулации. Родителите й твърдяха, че е отвлечена. От полицията обаче бяха убедение, че момичето само е напуснало дома си.

Имаше предположения дори, че Мирослава е заминала в чужбина. Родителите й твърдяха, че е отвлечена, а похитителите са се свързали с тях. Лично шефът на ГДБОП Станимир Флоров два дни преди Нова година отхвърли тази версия. Тогава той заяви, че основната версия на полицията е, че момичето само е напуснало България.

"Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори и се тиражира. Версията, която желаем да бъде вярна е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България”, убеден бе шефът на антимафиотите.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. shaffi - мн жалко
14.01.2012 21:48
за момичето, дано се разплете случая до край и да има възмездие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208553
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833