Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2011 21:45 - Умната жена прави фелацио с равномерно темпо +18
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1969 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Чаровната рускиня Наталия Кобилкина, която води курсове по сексология, обяснява техники при фелациото.

"С моя колега Игор организираме клас,който е с по-хард обучение във Варна. Събираме се в хотел и желаещите могат да дойдат с партньор или да се запознаят с такъв на курса. Практиката е в група. Мъжете казват на жените кое не се прави добре, жените си дават съвети една на друга как да направят по-добра свирка. Накрая раздаваме и дипломи, обяснява Кобилкина, цитирана от вестник "24 часа".

Според нея в основата на това да направиш хубаво фелацио е да обичаш да го правиш, а не да е по задължение. Най-добрият начин да се ориентираш как да правиш орална любов на партньора ти е да го попиташ как точно му харесва.

"Имахме курс, на който питахме мъже каква за тях е идеалната свирка и всеки отговори напълно различно. Накарайте го да бъде ваш учител и стъпка по стъпка да ви казва как иска да правите нещата.

Разбира се, има си и общи правила, които важат винаги. Най-важното от тях е да имате обилно слюноотделяне. Ако сте пили алкохол, по-добре да не правите секс, още по-малко фелацио, или резервният вариант е да си осигурите обилно количество течности, но не е много секси да спираш и да пиеш вода, коментира рускинята.

За да правите хубава свирка, езикът ви също трябва да е добре трениран. Може да тренирате езика си пред огледало и да пробвате различни техники - да движите езика си бързо като крила на пеперуда, пробвайте кръгообразни движения, разтворен език, затворен език.

Другото много важно нещо е да поддържате постоянен ритъм на движение. Дори да ти се умори ръката, не трябва да променяш ритъма. Умната жена, която прави хубава свирка, никога не спира процеса и поддържа еднакво темпо, разкрива тайната на идеалното фелацио Наталия. Слюноотделянето и постоянният ритъм не са единственото, с което трябва да се съобразите. Има няколко груби грешки, които никога не трябва да се допускат.

"Голяма грешка е да не гледаш мъжа в очите, докато му правиш свирка. Ние, жените, не разбираме, че това адски много възбужда един мъж, такива същества са - искат да гледат нежното създание между краката си.

Друга груба грешка след фелацио е скоростното тичане до банята, за да изплюеш соковете му - това обижда мъжете. Много голямо внимание трябва да се отдели на предпазването на мъжкия член от зъбите ни, използването им по всякакъв начин е забранено", съветва сексоложката.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. godlieb - THE NORD-EASE SEA ROUTE
28.12.2011 10:00
ТАКА Е - ОТ ТАМ ИДВАТ БЕДИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ - ОТ СЕВЕРОИЗТОК . . .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210897
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833