Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2011 14:29 - Слави Трифонов се изложи с Гол Хуй
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1976 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Слави Трифонов се изложи тотално, след като снощи обяви в ефир новина, че Гол Хуй идва в ЦСКА, която няма нищо общо с истината. Дългия, явно заблуден от сценаристите си, сред които липсват футболни корифеи, се изцепи, че китайският нападател Гол Хуй е бил предлаган на ЦСКА. “Тази новина е абсолютна истина”, натърти Трифонов, след което го удари на шега. Майтапите бяха оригинални, типични за шоуто, и предизвикаха много смях сред гостите в залата и зрителите пред телевизионния екран. Както се казва - супер професионално, заслужаващо овации.
 
Слави обаче ни поднесе измислица, въпреки че самият той отдавна се бори със зъби и нокти за чиста и свята журналистика, в която да преобладава истината и само истината.
 
Преди около седмица някои наши издания си изсмукаха от пръстите “вестта”, че нападателят на китайския Аербин Гол Хуй е предложен на ЦСКА. Впоследствие треньорът Александър Станков, който направи чудеса във въпросния тим, вкарвайки го в местния елит, категорично отрече за преговори. Станков даде обширно интервю пред БЛИЦ, в което говори за Гол Хуй и обясни, че никога не е ставало въпрос за преминаване на голмайстора в български клуб. Всичко това обаче е останало незабелязано от Слави или по-специално от неговия екип.
 
“Ами той не е виновен, а тези ,които му подготвят сценария за предаването. Можеха да подходят далеч по-оригинално, ако бяха поканили в студиото Сашо Станков. Човекът щеше да разкаже за Гол Хуй, както и за успехите, които постигна в далечен Китай. И така всичко щеше да е достоверно. Е, малко се поизложи Слави, но в крайна сметка той не е длъжен да бъде в час със спортните новини”, коментираха пред БЛИЦ от футболните ни среди.

БЛИЦ




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Не е ли ГУО ХУЙ, а не ГОЛ хуй? Мисля, че ...
01.12.2011 14:56
Не е ли ГУО ХУЙ, а не ГОЛ хуй? Мисля, че грешиш и футболиста се казва Гуо...
цитирай
2. shtaparov - Недоразумение??!!
04.12.2011 18:48
Грешката сигурно е дошла от объркването му с Гол Гъз!... :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6202648
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833