Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2011 14:53 - Стоичков в ТОП 10 на Барселона за всички времена
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 616 Коментари: 0 Гласове:
0



Десетте най-велики футболисти на Барселона:

1. Лионел Меси
– Той се води един от най-добрите играчи в света в момента. Има отбелязани над 100 гола и два пъти печели приза "Играч на годината", като въпреки това продължава да впечатлява с изявите си.

2. Роналдиньо – Той е един от най-вълнуващите играчи. Атрактивен с топката и движенията си по терена Роналдиньо е любимец на феновете.

3. Марадона – Марадона си осигури прозвището най-добър играч за всички времена. Много спорове са се провели за това кой е по-велик – Марадона или Пеле. Аржентинецът е известен с това, че прави с топката неща, които никое "човешко същество" не може да направи. Има стотици награди и накратко...е невероятен!

4. Шави – Той е най-важната съставка на Барселона в момента. Невероятен плеймейкър. Той е човекът, който контролира ритъма на тима. Шави, определено ще се превърне в легенда на тима.

5. Йохан Кройф – Той е познат като цялостен футболист, като определено си заслужи тази титла. Кройф е известен с техниката и скоростта си. Едно от най-силните му качества е погледът му. Кройф винаги знаеше къде се намира всеки негов съотборник и преценяваше кой е в най-добра позиция, за да реализира попадение.

6. Самюел Ето`о – Това е поредният велик играч, носил екипа на Барса. Ето`о беше основен играч за клуба. Отбеляза 108 гола в Ла Лига. Беше обект на расизъм, но това никога не го спря да бъде голова машина.

7. Карлес Пуйол
– Когато погледнем защитата на Барселона е очевидно, че Пуйол е най-добрия. Той е капитан на отбора по време на един от най-добрите им моменти. Пуйол се определя като един от най-добрите защитници в съвременния футбол.

8. Ромарио – Той е един от най-профилните нападатели на Барселона. През 1994 година печели приза "Играч на годината".

9. Роналд Куман – един от най-значимите играчи на Барселона. Той отбеляза победния гол във финала на Шампионската лига през 1992 година, като общо има 102 гола. За времето, което прекара в клуба се превърна в идол на Барса.

10. Христо Стоичков – Стоичков беше един от най-популярните играчи на клуба за времето си. Камата беше част от "дриймтийма", който спечели четири последователни титли в Ла Лига. Българинът успя да отбележи 85 гола в 175 мача. Освен това, се превърна в любимец на феновете и с омразата си към Реал Мадрид.

Източник: corner.dir.bg



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6202994
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833