Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2011 15:02 - Тайни камери снимали голи български студентки в САЩ
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1149 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Скрити камери снимали две български студентки в жилище в американския град Тампа, щата Флорида, съобщи в. “Дейли мейл”, писа 24 часа.

22-годишната Ваня Самоковарева и 23-годишната Ралица Джамбазова повикали полиция, след като открили камерите. Те били замаскирани като детектори за пушек. Такива устройства били монтирани във всички стаи на апартамента, включително в банята.

Ваня и Ралица пристигнали в САЩ в края на май по американската програма за обмен на студенти. Уредили си работа и жилище чрез българска компания. Момичетата трябвало да работят в ресторант, където да упражняват познанията си по английски. Те обаче много малко се занимавали с тази дейност, тъй като ги уволнили.

Студентките били принудени да започнат работа като манекенки в квартал Хилсбъроу. Тогава се преместили в апартамента, в който били монтирани камерите.

Сега Ваня и Ралица са притеснени, че са жертви на порноиндустрията и че камерите може да са ги заснели голи в банята или в спалните им, а скоро тези снимки да бъдат разпространени по интернет.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204309
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833