Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2011 09:03 - Разбитата София
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 942 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Макар, че местните избори наближават, никой в София не се сеща да оправи разбитите стълби по спирките на градския транспорт и тези на редица подлези в столицата. Репортерска проверка на Money.bg показа, че на много места стълбите изглеждат, сякаш преди броени минути столицата ни е била бомбардирана от силите на НАТО. Явно столичният кмет Йорданка Фандъкова не е намерила време да се справи с този очевиден проблем.

Стълбите на спирка "Яворов" на бул. "Цариградско шосе" от години са разбити, но никой от общината не обръща внимание, че освен нелицеприятната гледка през зимата се превръщат и в пързалка на ужасите. Кърпенето на дупките по "Цариградско шосе" е обичайна практика, защото се вижда и забелязва от всички софиянци. В същото време обаче никой не си прави труда да оправи очевиден проблем до самия булевард.

Столичната ни управа се излага и с пълна сила пред румънското посолство. Стълбите на подлеза там са в доста окаяно състояние, като цели плочи са се отлепили, а това не трогва никого в продължение на години.

В самия център на столицата на "Орлов мост" картинката в подлеза, не е кой знае, колко по-различна. Докога ще продължават тези проблеми - предстои да видим, но дано наближаващите местни избори помогнат на столичани, поне в това отношение.


Николай Георгиев, Money.bg




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181749
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833