Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2011 15:48 - Задържаха младежа, дал колата на шофьора убиец
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.04.2011 15:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageСнимка: DarikNews.bg, Хасково

Задържан е младежът, преотстъпил колата на 23-годишния Даниел Георгиев, който помете шестима пешеходци в Симеоновград на връх Великден.

19-годишният младеж, който е позволил на пияния си приятел да се качи зад волана на колата на баща му, е задържан за 72 часа в следствения арест в Харманли и вероятно ще му бъде повдигнато обвинение. На връх Великден пияният шофьор уби две момичета и четири момчета на възраст между 17 и 19 години. Други четирима бяха ранени при зверската катастрофа.

В Симеоновград днес ще бъдат погребани четирима от загиналите младежи – Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков. В Хасково вчера е била погребана Мелин Зеид, а Трифон Трифонов ще бъде погребан във Велико Търново, съобщи кметът на Симеоновград Милена Рангелова. От днес общината е в тридневен траур заради загиналите младежи.

Пътната настилка в Симеоновград е в лошо състояние и това е предпоставка за катастрофи, смята началникът на полицейския участък в общината Цонка Малева. Тя коментира пред БТА мерките, които трябва да се предприемат, за да се ограничат пътните инциденти.

Освен, че трябва да се ремонтира пътят, законодателно трябва да бъдат ограничени неопитните водачи да шофират поне до момента, в който свикнат да реагират в сложни ситуации, отбеляза Малева. Тя е на мнение, че и родителите трябва да носят повече отговорност за децата си, които карат кола, за да се предотвратят тежки пътни инциденти.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210061
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833