Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2011 11:52 - УНСС доказа, че е №1 и по красота
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1274 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image УНСС доказа и показа, че е №1 не само в академичните среди, но и по красота. Невероятна емоция и страст съпътстваха вчерашния полуфинала на конкурса „Мис и Мистър УНСС 2011”, организиран от Студентския съвет на УНСС. Състезанието премина в два кръга, през които двадесет и четиримата участници дефилираха със спортни облекла и с бански костюми. Водещи на конкурса бяха Мис Плейбой Светлана Василева, и Мистър УНСС 2010 Даниел Петканов. Плейбойката успя и да разсмее препълнената аула “Максима”. след като обяви, че част от журито е “зам.-рекорда” на УНСС проф. Валентин Кисимов.

Роси Иванова, Мис България 2005, Цветелина Андреева, Мис УНСС 2010, Юлия Юревич, Мис България 2007, ексадреналинката Жана, спортният агент Георги Градев, кметът на район “Студентски” Димитър Дилчев, бяха сред членовете на журито с председател проф. Кисимов, който противно на обявеното е зам.-ректор на УНСС, а не негов рекордьор.

Гласуването с есемеси изпратиха на финала Христина Ангелова, Николай Желев, Полина Христова и Иван Ненов. Журито избра за финалисти Елена Ангелова, Виктор Великов, Ина Терзийска, Васил Йовчев, Антония Радева, Петър Атанасов, Габриела Василева, Атанас Пъчков, Моника Момчилова, Михаил Томов, Александра Бозова и Никола Батинов. Всички те доста се потрудиха да попаднат на финала, след като на сцената имаше хип-хоп танци, и отговори на въпроси от типа – кое е най-нестандартното място, на което си правил секс?. Отговорът бе не по-малко шокиращ от въпроса – пут килима.

Незабравими мигове предвещава и финалът, който е на 28 април.





Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181404
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833