Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2011 18:31 - Къде е най-нестандартната любов?
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 757 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Животът в Кения може да бъде доста приятен за нрава на балканските мъже. Там бройката на жените определя статуса на мъжа в обществото. Колкото повече жени имаш, толкова по-високо си в социалната стълбица.

По този начин родните женкари ще могат да се издигнат в кенийското общество на базата на своите любовни завоевания. Многоженството в Кения е напълно законно. През октомври миналата година Малик Обама, който е доведен брат на настоящия американски президент и живее в Кения си взе трета съпруга, въпреки, че вече е на 52 години

Друга страна, където сексуалните нрави са доста по-разкрепостени е Холандия. Там са разрешени браковете между гейове и лесбийки. Страната, която е известна с провалите си на финалите на световни първенства по футбол дори може да въведе нова мода. Там все по-голяма популярност набират връзки от типа - момче да ходи с две лесбийки. Освен леглото влюбените са заедно и на купони, барове и дискотеки.

Всеки обаче се издържа самостоятелно за разлика от Турция, където мъжът трябва да издържа многото си жени. Всяка дама в турското семейство трябва да получи също толкова, колкото и всички останали жени в многолюдния харем. Тези разкрепостения там обаче не идва от нова мода, както например в Холандия, а от текстове в Корана.





Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181479
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833