Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2011 08:09 - Най-кървавите и извратени убийства
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1453 Коментари: 0 Гласове:
0



Убийствата могат да бъдат не само стряскащи и жестоки, но и съдържащи значителна доза извратеност. Най-пресният пример за подобно нещо е от 24-ти юни миналата година, когато 58-годишен мъж почина след садо-мазохистичен сексуален сеанс с жена, която се представя за „най-извратената господарка в Европа". Британецът, клиент на двете проститутки, които се представят като Мис Лукреция и асистентката й Мис Джуно, се сгромолясал в банята, докато се освежавал след напрегнатия сеанс във вила в покрайнините на белгийския град Брехт. Секс-господарките обаче веднага извикали линейка. Уебсайтът на двете дами съобщава, че двете са специализирани в причиняването на „екстремна болка". 46-годишната Лукреция, чието истинско име е Ира В.Д., и 37-годишната й асистентка бяха арестувани по обвинение в нападение с нанасяне на телесна повреда, довело до непредумишлено убийство.

През 1996 г. в Русия се извършва последната смъртна присъде преди върху нея да се наложи мораториум. Последният разтрелян се оказва маниака Сергей Головкин - Фишер. Той е кървавият маниак, който се подвизава в околностите на Одинцово, Московска област, в средата на 80-те години на миналия век. През периода 1986-1992 г. е убил зверски 11 момчета на възраст между 11 и 16 години. Неговото тежко детство го прави убиец маниак, който намира удоволствие само в убийствата на деца. Първоначално той изнасилвал и убивал жертвите си в гората, но после в гаража си прави тайно мъзе, в което се наслаждава на мъченията над жертвите си. Головкин разполагал със значителен инстроментариум от брадви, скалпели и ножове, с които одирал жертвите си след като били удушавани. През 1994 година делото на Головкин най-накрая стигнало до съда. Материалите по случая заемали 95 тома. Изслушването на углавното дело срещу зоотехника, обвинен в жестокото убийство на 11 момчета, започва в Московския областен съд на 22 август 1994 година. На 19 октомври 1994 година Московският областен съд осъжда Сергей Александрович Головкин на смърт. Изпълнението на присъдата става през 1996 година.

В края на 70-те години в околностите на казахстанската столица Алмати започват да изчезват млади момичета. Никой обаче не смятал, че в района се е появил зловещ канибал. Това бил Николай Джумагалиев - железния зъб. Получил прякара си заради железните си зъби с които разкъсвал платта на жертвите си. Той бил мусюлманин и смятла, че жените трябва да бъдат покорни роби на мъжете. Железния зъб иска да всее страх в дамите и това била основната му мотивация да обива жените и да пие от тяхната кръв. Често си приготвял и пържено сърце или черен дроб от човешкото тяло. На 3 декември 1981г. Джумагалиев бил изправен пред съда и, тъй като вече му била поставена диагноза за шизофрения, той бил изпратен не в затвора, а в психиатрична болница. Едни от най-стряскащите и извратени убийства принадлежат на хановерския Вампир – Фриц Хаарман – доказано е, че е един от най-тежките случаи на клиничен вампиризъм. Върколакът от Хановер",  както още е известен е заклал над 20 момчета в периода 1918-1924 г. Жертвите му са на възраст между 13 и 20 години, като си признава за смъртта на 24 младежи. Върколакът търсел по гарите малки бездомни дечица, които канел в къщи и им прегризвал гърлата, като от вкуса на кръвта получавал оргазъм. Получил 24 смъртни присъди за 27 убийства. През 1925 г. е осъден на смърт, а присъдата е изпълнена с гилотина.

Най-бруталният южнокорейски сериен убиец е Ю Йонг-Чул. Той убива 21 души, сред които проститутки и възрастни хора и е осъден за 20 от тези престъпления. Чул изгаря три и осакатява поне 11 от жертвите си, признавайки си, че е изял черните дробове на някои от тях. Той извършва престъпленията си в периода от септември 2003г. до юли 2004г. На 19 юни 2005 година Йонг-Чул е осъден на смърт чрез обесване.

Едни от най-стряскащите и извранети убийства е свързано с разчленяването на гейове. Садистичните убийства са извършвани от Патрик Карни. Той качвал жертвите си на стоп или ги откривал в гей-баровете. След това ги завеждал в дома си и убивал. Щом останел насаме с труповете им, Карни ги разсъбличал и правел секс с тях. След това прилежно разчленявал своите жертви и старателно пакетирал останките им в торби за боклук. В момента, в който се отървавал от торбите, Карни чувствал огромно облекчение и задоволство от добре свършената работа.

Николай Георгиев

 


 








Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182540
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833