Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2011 21:21 - Танов призна, че не си говори с Цветанов
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 448 Коментари: 0 Гласове:
2



"Защото не си говорим с Цветанов". Така директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов отговори на въпрос защо не са били огласени негови разговори с вътрешния министър Цветан Цветанов след заседанието на парламентарната вътрешна комисия, на което той беше изслушан, съобщи БГНЕС.

Запитан защо точно той е разработван Танов каза: "Сигурно съм много интересен на много хора. Интересен съм за всички фирми". Според него са малко фирмите, които му нямат зъб. След края на заседанието Атанас Мерджанов обясни, че от Коалиция за България са останали с убеждението, че такива разговори, каквито бяха оповестени публично, са водени. От своя страна депутатът Кирил Добрев обясни, че има многократни разговори между Танов и Борисов, свързани със случая "Мишо Бирата". "Има и много кадрови разговори. Притеснителен е натискът, който е оказван върху Танов. Просто съм потресен", каза Добрев. И пред комисията Танов е разказал, че е правен психопортрет на сина му, изваден е ключ от апартамента на сина му.

Според Добрев, Танов e сезирал за това и МВР, и премиера и повече от 6 месеца няма отговор. "Този човек е много притеснен, за това което се случва с неговото семейство". От парламентарната група на Коалиция за България са си направили извода, че действията срещу сина на Танов са дело на хора от службите. Те смятат и, че е имало натиск от МВР да бъдат сменени заместник-директорите на митниците.



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182188
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833