Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 21:47 - Пет съвета за по-добър секс
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 680 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 17.01.2011 21:52


imageПочти 40 милиона американци са заложници на бракове, в който сексът е повече от мираж. Ето защо сексолозите в САЩ дават ценни съвети, за това как човек да подобри интимния си живот.

1. Добър сън.

Има силна зависимост между това, което се случва в спалнята, и събитията извън нея. Трябва да се има предвид, че през последните няколко години финансовата криза и икономическия стрес, в които изпаднаха мнозина, се отрази негативно върху интимните преживявания. Напрежението и чувството за тревожност видимо понижиха либидото.

2. Помагайте в домакинската работа

В много семейства работят както мъжете, така и жените. Проблемът е, че когато дамите се приберат у дома, те не могат да се насладят на почивката си, защото ги чакат още куп семейни ангажименти.Така те получават усещането, че имат втора работа.
Едно скорошно изследване от университета на Западно Онтарио установи, че жените са по-щастливи, когато съпрузите им се включват в домакинската работа. Друг доклад - от изследване проведено в университета на Илинойс в Чикаго, показва, че мъжете, които помагат в чистенето и грижата за децата, се радват на по-топли и нежни ласки в спалнята. Така че, мъжете трябва да запомнят нещо много важно -  работният стрес силно намалява женското желание за секс.

3. Ползвайте по-малко съвременните технологии

Преди време сексолозите са съветвали двойките да не пускат телевизора в спалнята си, ако искат да се радват на взаимните си ласки. Има много проучвания, които показват, че хората често заспиват с дистанционно в ръка, а не прегърнали любимия си човек. Но днес, този съвет вече не е достатъчен, защото хората са буквално обсадени от технологиите. Двойката прекарва повече време във Facebook или други социални мрежи, вместо да са в леглото със своите партньори.

Но най-лошото е, че технологиите позволяват на хората да изневеряват емоционално на половинките си. Това вкарва и най-влюбената двойка в т.нар. дигитална черна дупка, която изсмуква всички качествени неща помежду им.

Двойките трябва поставят онлайн комуникацията на последно място в списъка си със задачи за деня и да изведат на първа позиция реалният си сексуален живот.

4. Заложете на иновации

Открийте нови пътеки на удоволствие. "Сексът е като храна - ако ядете едно и също нещо отново и отново, не само ще се отегчите, но в крайна сметка ще се лишите от жизненоважни хранителни вещества. Има различни категории секс, които трябва да се консумират редовно- секс, който е любящ и нежен, секс, който увеличава емоционалната близост, секс в името на самия секс и т.н. Отдайте се на всички тези основни категории интимни преживявания и съществено ще подобрите половия си живот".

5. Говорете откровено

Да не се живее живот на тихо отчаяние, е последният от петте съвета, но не и по важност. Според наскоро публикувано проучване, посветено на сексуалното здраве и поведение на американците, 85% от мъжете заявили, че техните партньорки са получили оргазъм по време на последния им контакт. В същото време 64% от жените съобщават, че действително са стигнали до оргазъм, но останалите им се е наложило да симулират.

Да се говори за секс откровено, не винаги е лесно. Но в крайна сметка, човек трябва да положи усилия и в тази посока. Споделянето на желания е съществена част от общуването в една двойка.
 
Hospital.bg






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. zaw12929 - НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ- НУЖДАТА ОТ СЕКС ЗА ...
16.10.2020 07:45
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ- НУЖДАТА ОТ СЕКС ЗА ЖЕНАТА И МЪЖА Е РАЗЛИЧНА И ТОВА Е ЗАГАДКАТА НА ЖИВОТА- ДА ЗАДОВОЛИШ МЪЖА , ТВОЯ МЪЖ НЕ Е КАПРИЗ, А НОРМАЛНОСТ, КОЯТО ГАРАНТИРА ДЪЛЪГ СЪВМЕСТЕН СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ- АПЕТИТЪТ ИДВА С... ЯДЕНЕТО. МЪРЗЕЛЪТ СЪСИПВА И В ТАЗИ ОБЛАСТ! ОПИТАЙТЕ ЗА ДА НАПРАВИТЕ ЖИВОТА СИ КРАСИВ- СЕКСЪТ Е КРАСОТА НА УМА- ДА СИ КОРЕКТНИЯ ПАРТНЬОР! ОПИТАЙ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180760
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833