Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2011 22:23 - Първанов: В изнесените разговори всичко е казано ясно
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 746 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 14.01.2011 22:23


В изнесените разговори всичко е казано ясно. Те говорят сами по себе си. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава по повод изнесените телефонни разговори от вестник „Галерия” и отговора на премиера Бойко Борисов, че държавният глава му се е обадил, че „Митниците” „натискат” президента на Федерацията по баскетбол Михаил Михов, собственик на бирена фабрика.

Скандалите с оповестените телефонни разговори, през последните седмици, замирисват на политическа криза. Това пък заяви на пресконференция в Кюстендил евродепутатът Илияна Йотова, съобщи Фокус. Йотова посочи, че по всяка вероятност съвсем скоро премиерът Бойко Борисов ще бъде принуден да се раздели с някой от своите министри или шефове на агенции. „Това е нормална политическа практика - първо да гърмят бушоните, а в зависимост от ефекта на тези гърмежи, да има и последващи стъпки. Може би пръв на редичката ще бъде Ваньо Танов, а след това нещата отиват към Симеон Дянков”, заяви Йотова.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. pagan - Като не могат да кажат нищо положително за себе си,
16.01.2011 02:22
Комунистите говорят лошо за другите! Един вид,- Не сме безгрешни, но всички останали са по- лоши от нас! - Това е първи принцип на наглостта! Защо не кажат
кой от цялата им партия поне може да стъпи на малкия пръст на сегашното правителство?! А?!- Защото НЯМА ТАКЪВ! Не, че сегашното е идеално, но е по- добро от всички досега, може би след Ф.Димитров, но той се "самосвали", докато Бойко е по- стабилен! Много ги е яд комунистите на него, затова толкова го плюят, и компромати му спретват! НЯМА ДА СТАНЕ! ХА- ха!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204370
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833