Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2010 09:20 - Локо (Пд) победи Левски с 2:1 насред "Герена"
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 608 Коментари: 0 Гласове:
0



Локомотив (Пд) победи Левски с 2:1 на "Герена" след страхотно първо полувреме, съобщи topsport.bg.

"Черно-белите" бяха по-добрият отбор преди почивката и заслужено се оттеглиха с преднина. Играчите на Ясен Петров пък бяха много инертни в предни позиции и не създадоха нито едно опасно положение пред вратата на Лучини.

Пловдивчани започнаха със самочувствие и поведоха още в 17-ата минута.  Лазаров изведе Златински отлично, той навлезе в наказателното полена "сините" и върна назад към Електричката. Останал напълно непокрит на точката на дузпата, опитният Лазаров нямаше как да сбърка - 0:1.

И ранният гол обаче не успя да събуди играчите на Левски. Локомотив се бранеше отлично и защитниците в черно-бяло напълно неутрализираха Гара Дембеле.

Стигна се и до 34-ата минута, когато гостите удвоиха преднината си. След едно центриране от корнер, Акалски изби топката, тя обаче попадна у играч на Локо, който веднага я прати в наказателното поле. Там Сержиньо Грийн не успя да се изтегли навреме и покри засадата. Кълбото пък попадна у Де Карвальо, който нямаше как да сбърка - 0:2.

На полувремето Ясен Петров се опита да промени нещо и замени Данаиел Младенов с Исмаил Иса. "Сините" се хвърлиха да изравняват, но "смърфовете" се бяха затворили изключително добре и почти не допускаха опасности пред вратата си. Удари на Александров и Йовов не намериха целта, преди да се стигне до 75-ата минута, когато домакините намалиха с доза шанс.

След продължителна "синя" атака, Дембеле свали с глава топката на крака на Огнянов. Последният стреля, кълбото рикошира в пловдивски защитник и влетя във вратата на изненадания Лучини - 1:2. "Сините" завършиха мача с 10 души след като малко преди края Сашо Алексанров получи пресилен втори жълт картон. Така Левски записа първото си домакинско поражение през настоящия сезон.




Тагове:   футбол,   насред,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182203
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833