Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2010 18:44 - Групов секс в дикотека
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1076 Коментари: 2 Гласове:
-1



Групов секс на живо разгорещи и погнуси част от посетителите на благоевградския чалга клуб "Харем" миналата събота призори. Пред неповече от 50 души две момчета и момиче, което видимо изглеждаше непълнолетно, правиха секс без задръжки. Оргията, както повечето от посетителите нарекоха "страстите" на триото младежи, се разигра в малките часове на нощта, съобщиха пред вестник "Струма" читатели. Ето какво разказаха очевидците: За да присъстват на разврата в петък вечер, момчетата платиха по 5 лева вход, а момичетата " по 2 лева. Към 02:00 часа след полунощ диджеят започна да приканва присъстващите да се запишат за участие в играта за "Най-еротична двойка". Тази, която първа разгорещи страстите и направи секс на пригоденото за целта диванче, ще спечели "уникална награда".

Интересното беше, че от началото на вечерта до сутринта охраната следеше стриктно да няма снимки с фотоапарати и мобилни телефони. Аудиторията на няколко пъти беше предупредена, че ако някой бъде забелязан в опит да направи снимка, ще му бъде отнет съответно фотоапаратът или GSM-ът. Малко след 03:00 часа вратите на фолкклуб "Харем" бяха заключени, а дисководещият обяви, че от този момент нататък партито е частно - всеки може да прави, каквото и с когото си иска. В същото време момиче, облечено в къса черна рокля и с ориенталска маска на лицето, се качи на едно от централните сепарета, придружено от добре сложено момче с дънки и тениска.

В затъмнен кът и под звуците на еротични песни като култовото парче на Мадона "Justify my love" двойката започна да танцува страстно. Двойката разменяше горещи целувки и ласки, докато в един момент момчето не свали роклята на момичето. Останала само по сутиен и прашки, тя, от своя страна, се зае с блузката и колана му. В сексуалната игра смело се включи още едно момче, което набързо се разсъблече. Пред погледите на втрещената аудитория и тримата останаха голи. Притиснатата между двете мъже девойка не след дълго бе обладана от момчетата. Отворили уста и очи, присъстващите станаха свидетели на сексуален акт, гарниран с орална любов. След като приключиха със сладострастните пъшкания и охкания, сексгероите се облякоха, получиха бутилка шампанско и се скриха в служебните помещения на чалготеката.

Вестник Струма




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. lisichka - Какво се шокирате
26.10.2010 18:52
Нещо подобно съм гледала още през 94-та в провинциална дискотека . Беше пълна се деца и полицаите се кефеха до вратата.
Козите са изтървани твърде отдавна...
цитирай
2. original - :)
26.10.2010 19:09
.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211277
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833