Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2010 08:35 - 16-годишна ученичка умори до смърт с двучасов секс 50-годишен бизнесмен
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 770 Коментари: 1 Гласове:
1



image 50-годишният благоевградчанин Тошко Б. почина от инфаркт след двучасов секс с три пъти по-млада от него ученичка, съобщи БГНЕС. Сигналът за инцидента е подаден снощи към 21 часа от мотел "Йорго" край Благоевград.

Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта на Тошко Б., който е съдържател на ведомствено барче в благоевградския квартал "Еленово". За смъртта на бизнесмена, която най-вероятно е вследствие на инфаркт, бе уведомена и полицията. След почти двучасов разпит на секс-партньорката и снемане на показания и от персонала на мотела, трупът на Тошко Б. бе транспортиран в моргата на МБАЛ-Благоевград.

Синът на починалия снощи не пожелал аутопсия, но последната дума имат органите на реда. Случаят би бил прекалено деликатен, ако не се касаеше за платен секс с непълнолетна. Обектът на фаталната наслада на Тошко Б. е 16-годишна ученичка от благоевградска професионална гимназия, живее в близко до Благоевград село.

След приключване на почти двучасовият секс, двамата се изкъпали и облекли, за да си тръгнат, когато най-неочаквано над 120-килограмовият бизнесмен се свлякъл безжизнен на пода на стаята. Между страниците на задграничния паспорт на същия имало голяма сума банкноти в евро. Въпросният мотел, намиращ се на 8 км над Благоевград от близо 10-ина години предлага подслон за прелюбодейци, в кризата цената на стаята падна от 20 на 15 лв. за два часа.
 
Редовните клиенти ползват отстъпка 15 лв. за три часа. Допълнителна екстра на дискретното място е и фактът, че тук мобилните телефони нямат обхват. Търсенето наложи да се обзаведат още три стаи на първия етаж на съседната сграда, в която се помещава кабинетът на кмета на с. Бистрица. До преди четири години на мястото на сегашните "стаи на сладострастните пъшкания", се помещаваше селският магазин.

БГНЕС


Тагове:   смърт,   бизнесмен,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Е,поне си е отишъл като мъж..
24.09.2010 09:15
Е,поне си е отишъл като мъж..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203916
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833