Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2010 20:12 - Футболистите с писмено обръщение към народа
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 698 Коментари: 1 Гласове:
-1



След като загубиха гостуването си на Англия с 4:0 родните футболни национали се обърнаха към народа с официално писно, публикувано на сайта на Българския футболен съюз.

Ето и целия текст:

Квалификациите за Евро 2012 започнаха по възможно най-лошия за България начин.  Всички ние страдаме от резултата, с който загубихме на "Уембли". Страдаме, не по-малко от вас. Квалификациите обаче едва сега започват и поражението от Англия само ни амбицира тройно да покажем, че може да играем много по-добре. Оттук нататък поемаме по път, по който няма да имаме право на повече грешки. Първото изпитание по този път е във вторник срещу Черна гора на Националния стадион "Васил Левски".

Както във всяко изпитание, ще имаме нужда от подкрепа. Само вие, привържениците на футбола в България, може да ни я дадете. Както сте го правили винаги във важните моменти. Вярваме, че въпреки целия негативизъм и ужасните критики, които се изсипват върху нас, точно вие - истинските фенове на България и българския футбол, ще застанете зад нас и ще ни дадете положителна емоция, с чиято помощ във вторник вечер да победим. Във футбола има победи и загуби. Надяваме се да бъдете с нас и да ни помагате и в двете.

Футболистите и треньорите от националния отбор на България



Тагове:   англия,   народа,   обръщение,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Не се интересувам хич от футбол, но ...
05.09.2010 22:47
Не се интересувам хич от футбол, но защо се шуми толкова за тази загуба? Да не би нашите да са станали толкова добри, че да е срамно, че са загубили от Англия? Пропуснал ли съм нещо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204246
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833