Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2010 22:59 - Кюфтета с червеи продават софийски магазини
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 498 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.07.2010 23:00


Семейство от София беше неприятно изненадано, след като се оказа, че в закупените за вечеря от топъл щанд готови кебапчета и кюфтета има живи червеи.

Хората дори похапнали от злополучните свински продукти, преди червеите да плъзнат из чиниите, предаде Нова телевизия. Не закъснели и стомашните проблеми.

Пострадалите клиенти веднага се обадили в магазина и дори отишли на място. Оказало се, че в момента, в който са получили оплакването от клиентите си, търговците са изпратили цялата останала част от партидата за унищожаване в екарисажа. Уверили разгневените хора, че преди това са направили „визуална” проверка. Според магазина досега оплаквания от този продукт на тази фирма никога не е имало.

Нито ДВСК, които са проверили обекта на следващия ден, нито РИОКОЗ, при които е била дадена проба от кюфтетата, дават отговор на въпроса защо в тях е имало не само свинско, но и червеи. Двете институции дори се затруднили да уточнят, в крайна сметка, коя от тях отговаря за този тип продукти. От РИОКОЗ обаче  уверяват, че те не се грижат за никакви продукти от животински произход, били те печени или сурови, въпреки че вече цяла седмица в тяхната централа престоява пробата на кюфтето, донесена от съвестното семейство потребители.


Тагове:   магазини,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204300
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833