Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2010 11:30 - Негри кърпят ден и нощ скапания терен
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 502 Коментари: 0 Гласове:
2



image Отвратителното състояние на терена на стадион "Нелсън Мандела Бей" в Порт Елизабет хвърли в паника организатори и играчи в навечерието на първия 1/4-финал на мондиала между Холандия и Бразилия днес. Именно затова се наложи спешен ремонт, а двата отбора останаха без официални тренировки. Поляната, наречена терен, има славата най-лошото игрище на целия мондиал.

Германия и Сърбия също не можаха да проведат на него официалните си тренировки в предварителната група, а Уругвай и Южна Корея нададоха адски вой след 1/8-финала помежду им. Въпреки всичко това обаче това игрище е предвидено и за малкия финал на 10 юли.

За да си спестят още по-големи критики, вчера организаторите започнаха спешен кърпеж на терена, най-вече на двете наказателни полета и в центъра, където положението е най-критично. Още от ранни зори с помощта на лопати банда негри започна рекултивацията. Бачкаторите подмениха най-разрушените чимове и запълниха дупки там, където имаше такива.

След това специална машина мина и валира кръпките. Отделно организатори ще оставят светнати прожекторите на съоръжението по 24 часа в денонощието в опит да помогнат за изпаряването на водата от многото дъждове, с които местните обясняват състоянието на терена трагедия.


Тагове:   футбол,   бразилия,   ден,   нощ,   терен,   Негри,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6209507
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833