Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2010 17:11 - Аржентина на осминафинал
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 931 Коментари: 1 Гласове:
1



Аржентина е първият отбор на Мондиала в ЮАР, който се класира на осминафинал, съобщи Топспорт. Селекцията на Диего Марадона разби с 4:1 Южна Корея след хеттрик на Гонсало Игуаин и вече има две победи на африканска земя.

Атомното нападение на "гаучосите" разпиля корейската отбрана, която не знаеше къде се намира. Притеснените азиатци си вкараха автогол още в началото на мача, а в 33-ата минута Игуаин откри головата си сметка след удар с глава отблизо.

Двубоят вървеше отлично за Аржентина, за да дойде последната минута на полувремето, когато неориентираният Демикелис позволи на Чу Йонг да му отнеме топката и да намали резултата.

Южна Корея можеше сериозно да изпоти именития си съперник, ако не беше сериозен пропуск на Ки Хун в 58-ата минута, когато не успя да преодолее Ромеро, останал сам срещу него.

Това беше и последният шанс на Парк и компания, а в 76-ата минута Игуаин направи 3:1. Меси излезе сам срещу вратаря, на два пъти не успя да го преодолее, а топката се отби в гредата и попадна в нападателя на Реал Мадрид, за когото бе детска игра да реализира.

Само няколко минути по-късно бърза атака завърши с центриране на Масчерано към Игуаин, който стреля с глава в обратния ъгъл и записа хеттрик. Така Аржентина събра 6 точки, а Южна Корея има три и все още е на второ място.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. karambol5 - Ххехеххехеех някой нещо да каже за ...
17.06.2010 17:18
Ххехеххехеех някой нещо да каже за Дон Диего ,а ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203470
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833