Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2010 21:53 - Испания със загуба на старта на Мондиала
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 550 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.06.2010 21:54


image

Швейцария хвърли голямата бомба на Световното първенство до момента, след като победи Европейския шампион Испания с 1:0. "Ла фурия" имаше преимущество през цялото времетраене на срещата, но така и не успя да вкара гол.

Селекционерът на Швейцария Отмар Хицфелд предложи много добре подредена игра в отбрана, с която тотално неутрализира тима на Испания.

През първата част все пак иберийците имаха тотално приемущество, като най-близо до попадението бяха Давид Вия и Жерард Пике, но и в двата случая не успяха. Андрес Иниеста пък най-често тормозеше Беналио с далечни удари.

През втората част картината не се промени, но все пак Швейцария погледна по-смело към вратата на Касияс. При най-добрата си контраатака Желсон Фернандес се възползва от неразбирателство в отбраната на Испания и вкара победния гол.

До края на мача иберийците пробваха всячески да обърнат развоя на двубоя, но така и не успяха. Най-чистото положение се откри пред Шаби Алонсо, който удари напречна греда. В крайна сметка обаче Швейцария хвърли голямата бомба на старта на Мондиала.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6202900
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833