Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2010 15:06 - Румънка е новата "Мис Бикини"
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 807 Коментари: 0 Гласове:
0



image Диана Ирина Боанка от Румъния стана новата "Мис Бикини 2010", на провелия се в китайския курортен град Саниа международен конкурс за красота. 22-годишната студентка надделя в надпревара с още 64 състезателки от различни части на света. Съдиите на конкурса имаха тежката задача да оценят младите дами, които дефилираха по сцената по бански костюми и високи токчета.

Те получаваха точки за своя ентусиазъм, грациозност, сексапилно излъчване и добри маниери по време на 10-те дни, през които се провеждаше конкурса. Коронованата "Мис Бикини" получи освен световно признание и награда от 8 хиляди долара.

"Просто нямам думи. Усещането е невероятно. Нямам търпение да позвъня на семейството си и да им разкажа. Горда съм с постижението си и благодаря на всички момичета за подкрепата. Всяка една от тях заслужаваше титлата" - каза Диана Ирина Боанка, "Мис Бикини"

Тази година международният конкурс се състоя в проинция Хинан, известна с тропическите си плажове и слънчево време. Китай обаче не е домакин на "Мис Бикини" за пръв път. В страната са се състояли още 4 финала на надпреварата, като най-запомнящите се бяха в град Хюмен през 2006 и в Шанхай през 2007 година.

Наред с титлата "Мис Бикини" по време на конкурса бяха връчени още няколко приза. Състезателката от Китай беше коронована като Мис Есен, представителката на Австралия стана Мис Пролет, участничката от Венецуела получи титлата Мис Лято, а Мис Зима стана представителката на Латвия.


Тагове:   новата,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203871
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833