Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 14:53 - Андрей Слабаков изтрещя: Който не харесва новите български филми е пед….т, нещастник и отрепка!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове:
3



„Кой? Кой е този мръсен пед….т, който го казва, че не се правят хубави български филми. Това е един нещастник, който трябва да си бие камшика и да отиде на майната си. Това са отрепки, това са пълни нещастници. Този, който го казва, е гьотферен и тъпанар на чист майчин български.“ – изригна Андрей Слабаков в интервю за регионален вестник. Ето какво още казва режисьорът, след което ще изпаднем в малко разсъждение над думите му. „Това са група изпърдяни критици и журналисти. imageТи кой си бе, пълен нещастник, жалък лешояд, който живее върху труповете на някакви хора. Те с това се занимават. Критиката какво е, какво е сътворила? Това да не са Чернишевски и Белински, които дават тенденции накъде се движим. Не, те казват: тоя филм не е хубав, това не ми харесва, актьорите са кофти. Истинският критик е този, който помага на изкуството в една държава да се движи в някаква посока. Другото са нещастници, които е хубаво да си сменят професията, защото явно не са я уцелили. Хубаво си е българското кино, само трябва да се гледа.“

Слабаков, Слабаков… Как може да кажеш, че българското кино е хубаво като българско кино изобщо няма в последните 20 години?! Е, няма как да не похвалим „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“ и „Мисия Лондон“, които определено са глътка свеж въздух. Но за какво говориш ти? Какви филми бе, братче?
„Мила от Марс“ ли? Или твоя тотално безсмислен „Хиндемит“?

imageЛично аз си купих цялата поредица „Ново българско кино“, която „Труд“ пусна. Истината е, че след като гледах повечето филми се убедих, че българското кино е повече от трагично!!! Най-хубавото на тези филми е, че свършват!. Вината не е в липсата на пари! Вината е в режисьори, сценаристи и т.н. Защото в стремежа си да бъдат оригинални и различни създават възможно най-големите глупости, които могат да бъдат измислени.

Дано българската кинематография спре да ражда „стойностни шедьоври“ като “Мила от Марс”, „Хиндемит“ и “Маймуни през зимата”. Тези филми най-много да ви гарантират до 99 процента умствено отслабване.

razkritia.com



Тагове:   новите,   нещастник,   отрепка,


Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180787
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833