Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2010 19:22 - Бойко: Ще бия лично Първанов и Доган за президент
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 547 Коментари: 0 Гласове:
1



image Като основен противник на своята партия Бойко видя обща кандидатура на Първанов и ДПС. "Те отдавна са в коалиция и се готвят за избори срещу мен". Така той коментира възможността действащият президент да направи свой политически проект, цитиран от bnews.bg.

Премиерът призова Първанов да излезе от анонимност и да обяви проекта си и му намигна с комплимент, че е "най-силният политик вляво". Според Бойко Борисов по места вече хората на Доган и на Първанов готвели общи действия срещу управлението на ГЕРБ.

Техният кандидат-президент щял да бъда излъчен от Георги Първанов, а ДПС щели да го подкрепят след това. Генералът опроверга твърдението на Ахмед Доган, че България не може да се управлява без ДПС. "Може и ние го доказваме, като управляваме добре и без тях", отсече Бойко.

Засега нови промени в кабинета не се предвиждали. Очевидно тактиката на лидера на ГЕРБ ще бъде да неглижира БСП като противник и да вади все по на светло един от най-опитните задкулисни играчи на прехода Първанов.

Това дава резултат, защото съвсем наскоро президентът в нетипичен стил си изпусна нервите и заплаши Борисов, че ще го срещне на избори. Може би Първанов прави сметки да комбинира изборите за президент догодина с тези с предсрочни за парламент и така да участва на тях със своя партия


Тагове:   Доган,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6175021
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833