Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2010 17:47 - Опитаха да очистят човек на Цветелина Бориславова!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 635 Коментари: 0 Гласове:
2



Опитаха да очистят човек на Цветелина Бориславова! Жената на Борисов изпаднала в ужас, след като научила, че неизвестен нападател направил опит да разстреля  директор от банката й.

Оръжието на убиеца е пистолет “Макаров”. С него извършителят на пъкления план изстрелял цял пълнител по човека на премиершата. Килърът го издебнал покрай вилата му, където е тихо и спокойно, и където е малко вероятно да има свидетели. Опитът за екзекуция се извършил през уикенда, но за щастие на жертвата той успял да се измъкне жив и здрав. Неговият късмет се дължал на бетонната стена, зад която с подскоците на антилопа той се добрал. Определено е възможно и да се е изпуснал от страх, а сърцето му на 100% е заподскачало като на гърмян заек.image

Информацията спуснаха ченгета от МВР, които пожелаха да останат в анонимност поради специфичността на случая, тъй като той бил веднага засекретен и забранен за оповестяване, за да не се внася допълнителна суматоха в държавата.

imageПричината за покушението е пределно ясна. Към момента СиБанк държи монопола в страната и през нея минават всички операции като се започне от продажбата на винетки и се стигне до подмяната на новите биометрични документи за самоличност, а да не говорим за другите държавни поръчки.

razkritia.com

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211277
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833