Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2010 09:55 - Жрицата Индже покори Лазурния бряг
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 528 Коментари: 0 Гласове:
0



Родна жрица на любовта завладя Лазурния бряг с нестандартни секс услуги. Клиентите на Ница оставали предоволни, въпреки че плащали баснословни суми, достигащи дори до 200 евро на час.

Българската проститутка се казва Индже досущ като страховития войвода. Тя се отличава с истински бойни качества, съдейки по схватките, в които влизала с румънските си колежки за отвоюване на територията. Амазонката вече е завзела най-оборотния район – кръговото на Ница. Индже предвождала българските труженички, които натирили своите конкурентки чак на четири преки от високооборотната територия.

image

Родните жрици вече членуват в браншовия синдикат във Франция

Със същия ентусиазъм амазонката успяла да обедини българските проститутки и да ги впише в браншовия синдикат във Франция. Така девойките само срещу няколко долара на година за членски внос успели да се спасят от лапите на сутеньорите. В Ница има около 400 проститутки, като 2/3 от тях са от Източна Европа.

Индже е родена във възрождениския ни град Батак. Тя е над 90 кг, а като девойка е тренирала самбо. Въпреки че е възпълничка, клиентите я предпочитат заради големите й гърди и стегнатия й задник и не на последно място – заради уменията й в дълбоките дебри на френската любов.

image

Колежки на Индже в Пазарджик

30-годишната Индже заработва добре и редовно праща пари на родителите и на сестра си в България – споделят нейни колежки от Ница.

Жрицата на любовта е в занаята от около 10 години, като първите си стъпки в платената любов прави в Пазарджик. Тя причаквала клиентите си „на пусия” на шосето за Пловдив. Любителите на платените ласки и досега си спомнят за тази дама, която навремето се е представяла като Ангелинка.

razkritia.com



Тагове:   Франция,   бряг,   проститутка,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208318
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833