Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2010 18:39 - Даскали предлагали матурата по литература срещу 1000 лева
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 531 Коментари: 0 Гласове:
0



Преподавател от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, който давал частни уроци, пратил смс на своите ученици с трите варианта на темите, които щели да се паднат на днешната матура. Това се случило снощи, съобщи „Дарик„. Даскалът по свои канали се сдобил с любопитната информация, след като още от преди това бил обещал на учениците си, че ще го направи. Малко преди полунощ той разпратил важната информацията и подопечните му трескаво започнали да си я прехвърлят един на друг по скайп, поща, форуми и „Фейсбук.

imageОт Министерството на образованието, младежта и науката са силно притеснени и недоумяват как това е възможно. Незабавно ще започнат проверка.

Сега остава да се докаже дали другите две теми са именно тези, които са били във останалите варианти. „Магията в любовта във „Ветрената мелница“ и „Невъзможното завръщане в „Да се завърнеш в бащината къща“ са били посочените от преподавателя други два възможни варианта, освен падналата се тема по одата Левски от „Епопея на забравените“.

Момчета и момичета вече коментират по форумите, че са имали възможност да си купят матурата срещу 1000 лева. Учители им предлагали помощта си срещу тяхната пълна дискретност.

По всичко личи, че е имало изтичане на информация преди началото на изпита. Ще бъдат ли обаче открити и разобличени виновниците?



Тагове:   литература,   матурата,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210790
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833