Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 19:52 - Доведеният син на Волен Сидеров се излага като кифладжия в Европарламента!!!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1097 Коментари: 1 Гласове:
0



Синът на журналистката Капка Геогиева, дамата на сърцето на Лидерът на Атака – Волен Сидеров, се подвизава като евродепутат вече трета година. Двадесет и шест годишния Димитър Стоянов, благодарение на подкрепата на майка си и на нейния мъж, беше най-добре представилия се мажоритарен кандидат на изборите.

Не така блестящо обаче се представял симпатягата в европарламента. Нещо повече, негови колеги разправят, че доскоро Стоянов направо хвърлял в шок и тих ужас европейските представители с необмислените си изказвания и коментари, по теми, с които не е достататъчно запознат. Младежът дори имал самочувствието да прекъсва и противоречи на мастити европейски политици, с много по-голям опит и знания.

Скоро няма да бъде забравена и скандалната, расистка история, която той забърка още като евронаблюдател. Става дума за номинацията на унгарска евродепутатка от ромски произход за „Парламентарист на 2006 година“. Та нашето момче незнайно
защо решило и разпратило електронни писма до всичките си колеги с цветни, цинични обиди към чаровната унгарка.

Работата обаче станала твърде сериозна и устатият атакист е посъветван да се извини. Въпреки, че група евродепутати искали от народното събрание на Европейската Народна Партия той да бъде отозован от Европейския парламент, това не се случва. Към днешна дата, внукът на Радой Ралин по бащина линия се бил кротнал и повече гледал да си замълчава. Сигурно защото „Атака” е на доизживяване и не е разумно много-много да надава глас.
 
skandalno.net




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Кои са "мастите" евр...
13.05.2010 22:30
Кои са "мастите" европейски политици с които е спорил, и къде пише че циганите са раса??? В кой учебник по генеалогия циганите съществуват като раса???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180914
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833