Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 19:11 - Как да пленим всеки мъж
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1701 Коментари: 0 Гласове:
0



imageВсеки ден четем хиляди статии в женските списания как да сме секси, как да сме неустоими, как да задържим мъжа до себе си и т.н.
Но замисляла ли си се колко от тези съвети изпълняваш или как по точно те влияят на връзката ти? А знаеш ли колко е простичък отговорът - всичко започва от нашето сексуално мислене и себеусещане. Сексуалното привличане започва от това как се чувстваме в собствената си кожа, затова е много важно да бъдем в хармония със себе си.

Започни да мислиш за секса като най-приятната част от една връзка, така ще изпиташ по-голямо удоволствие. А за да бъдеш една истинска Фукла, сме ти приготвили и "скритото" оръжие към съблазънта. Вече си наясно с магическата сила на луксозното бельо, нали така? Е, сега обаче ти предлагаме не просто лукс, а и еротика.

Посещавала ли си някой от магазините на „SexWell”? Ако не си, грабвай чантата и се запъти към най-новото попълнение на веригата на площад „Македония”, ул. „Алабин” 2 е твоето място. Арсеналът от бельо, който ще намериш там за „горещите” мигове с твоя любим наброява над 100 модела. Бутикът на „Алабин” 2 привлича с добро обслужване и компетентното мнение на консултантите. А понеже всяка една от нас очаква с нетърпение продължението на „Сексът и градът”, в магазина на „SexWell” са подготвили изненада за нежния пол.

Освен ефектно бельо и козметика, ще откриеш подбрани издания от световни автори. И тук идва изненадата, за която вече споменахме: има в наличност и една от най-продаваните книги в щатите на тази тема, написана от звездата от „Сексът и града” Ким Катрал. Сред заглавията на стилния стелаж за книги, ще намериш още художествени произведения, хумористични книги, а също и научна литература. Оказа се, че този бутик на площад „Македония” е първият в страната подобен, който предлага на клиентите си арсенал от книги. Което, мили дами, е само в наш плюс, така не ни се налага да ровим в книжарниците за този вид литература и да се притесняваме от погледите към нас. Запомни, не е достатъчно само да си добра в леглото, трябва да си умопомрачителна. А „SexWell” ти дава тази великолепна възможност.

fukla.bg



Тагове:   мъж,   как,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211578
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833