Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 09:32 - Big Brother Family – Анджелика в истерия?
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 890 Коментари: 0 Гласове:
0



Беларуската порноактриса се оказа невротична истеричка. От няколко дни Анджелика е като бомба с часовников механизъм. Не може да се контролира и от това страдат всички съквартиранти в Къщата на Биг Брадър. Тя си е наумила, че всички са срещу нея, защото е рускиня.

В думите и действията на всеки  вижда провокация.

Всичко започна с тайната мисия на Борислава от семейство Иванови, която има за задача да флиртува с Радослав, съпругът на Анджи. Певицата от оркестър „Кристали“ обаче бе разкоспирирана още след първите погледи, които хвърли на Ради. Анджелика я предупреди да стои надалеч от него и че единствения начин да се докосне до мъжа й е ако влезе в семейното им ложе за тройка.

imageБорислава обаче реши на инат да продължи с мисията си. Това доведе до истерии стриптийзьорката, която обвини Радо, че не се държи като мъж, и че като излезе от Къщата ще си търси някой като Давид, който да ходи подир нея като кученце.

„Ти не си никакъв мъж! Не ми създаде комфорт, когато влязохме, аз се запознавах с всички. Не ми трябва такъв като тебе! Като изляза навън, ще си хвана мъж като Давид – да ходи навсякъде след мен” – са само част от натякванията на Анджелика.

Поредният скандал се заформи, след като Борислава помоли Радо да й отвори пакетче бисквити.

imageДокато в спалня „Ад“ неуспешно се разиграваше шекспировата пиеса „Укротяване на опърничавата“ – трагикомичен вариант, в другото помещение новите семейства злорадстваха. „Тая направо го разцепи!“, коментираше Антоний Генчев.

По мнение на зрители мисията на певачката от „Кристали“ ще трябва да бъде зачетена като успешна, защото успя да пропука иначе желязната и разкрепостена Анджелика, която показа, че ревността не й е чужда и явно споделя максимата на българина – чуждото е общо, но моето си е мое!

За едни дрехи ме изядоха. Всичко е защото съм рускиня, а не българка. Аз искам да сме еднакви! … Горе долу така звучеше следващата тирада на Анджелика.

Този път причина бяха репликите на Ицо Трифонов, че Петрови се ползват с привилегии, че техните дрехи за мисията „Старост Нерадост“ са били нарочно най-хубавите, че нямало изпитания пред семейството им, че имали пари и че ако ги нямали, тогава щяло да се види кой колко струва.

imageНеуспешни бяха опитите на Радослав да успокои разстроената си половинка. Дори разумния глас на Ели Кузмова, също не бе чут.

Друго обаче прави впечатление… Корнелия и Ицо вече не крият стратегията си, която прозира зад опитите им да дискредитират Анджелика в очите на новите съквартиранти. Все по-често Ицо влиза на сладка раздумка в спалнята на другия лагер и споделя с тях, че отдавна се дразни от Анджелика и от мълчанието на Радослав. Вечер си пие ракията с тях и им дава наставления как да не се впрягат, как да приемат разочарованието от неуспешните мисии и т.н.

Поведението на Трифонови показва, че семейството от Поморие много точно си е направило сметката, че в тази игра приятели няма.

Ако Анджелика не проумее това в най-скоро време рискува да отпадне от листата на фаворитите за спечелване на голямата награда.

kliuki.bg



Тагове:   big brother family,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204893
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833