Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2010 21:04 - Анджелика искала секс от Божидара Бакалова
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1298 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.04.2010 21:06


imageАнджи много се зарадвала миналата седмица, когато разбрала, че Антоний, който е един от тримата братя на близначките Бакалови, е сред новите съквартиранти.

Силиконката, която никога не е крила, че е бисексуална и я привличат както представителите на силния пол, така и тези на нежния, вече имала план да се сдуши с братлето, за да се докопа до сакрала на Божидара, клюкарят злите езици.

Анджелика е категорична, че след като приключи с участието си в “Биг брадър”, пътят й към родния ВИП ще е открит и тя ще има шанс да си общува с Божидара по светски партита. Нищо чудно обаче Анджи да е хвърлила око и на другата Бакалова - миската Ивайла – по-женствената от близначките.

Преди да влезе в Къщата, отворената дама съвсем го била закъсала. След като заведението, което държала заедно с мъжа си Радо, фалирало, двамата едва връзвали двата края. Тя била готова на всичко, за да я вземат сред брадърите, за да си проправи път в шоубизнеса. Преди няколко години Анджелика се подвизавала като стриптийзьорка в столично заведение, била руса и известна с името Анджела.

vip-bg.info



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204315
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833