Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2010 19:03 - Отнеха детето на Спаска Митрова
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
0



image На влизане в съда в Гевгели Спаска Митрова заяви, че е оптимистично настроена за предстоящото заседание и че очаква да й върнат детето. Това обаче не се случи.

Само след 10-минутно заседание Основният съд в Гевгели присъди попечителството над детето на бащата Воислав Савич. Спаска Митрова е задължена да изплаща издръжка в размер на 40 евро месечно.

На излизане от съда Спаска беше освиркана от две групи млади мъже. Въпреки това обаче, мина покрай тях с достойнство.

Митрова прие новината спокойно, независимо от тежкото за нея решение на съда. Тя е категорична, че ще обжалва в дадения 15-дневен срок, пред съда в Скопие.

Митрова коментира, че няма по-лошо от това да отнемат детето на една майка и е категорична, че ще продължи да се бори за дъщеря си.

Тя допълни, че през последните 3 години нищо ново не се е случило, а адвокатът на Митрова коментира, че това дело отдавна врече не е въпрос на развод и семейни отношения, а на държавна политика.

Делото, заведено от бившия й съпруг Воислав Савич, бе отлагано няколко пъти. Последното заседание беше на 24 февруари, когато той поиска писмено решение на съда и допълнителни доказателства.

При предишното заседание Спаска Митрова бе заплашена с репресии, ако не напусне Македония. Тя получи и предупреждение, че ще я държат отговорна, ако пред съдебната зала в Гевгели има български журналисти или автомобили с българска регистрация.



Тагове:   отнеха,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211032
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833