Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2010 15:05 - Станишев видя в Дянков ”удушвач” на икономиката
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 486 Коментари: 1 Гласове:
0



image Г-н Дянков очевидно е идеологът на всички „реформи”, които се провеждат от правителството – здравната реформа, пенсионната, закриването на БАН, експериментите с висшето образование, на десятъка, който сега държавата налага като рекет на бизнеса и на това, че се удушава икономиката.   Икономиката става все по-зле, това е реалност, това каза бившият министър-председател и лидер на БСП Сергей Станишев в интервю за предаването на bTV „Нека говорят с... Росен Петров”.

Ако някой ден премиерът Борисов освободи г-н Дянков, това няма да бъде негов плюс, защото не го е направил досега, вече повече от седем месеца”, посочи още Станишев, цитиран от "Фокус".
По думите му всеки ден от пребиваването на Дянков на поста вицепремиер и министър на финансите носи щети на икономиката и на хората.

"Ние направихме много, въпреки критиките. Нека да видим какво ще се случи като ГЕРБ напусне властта", допълни Станишев.

Той обаче призна, че кабинетът има и силна страна - и това са операциите на МВР.
"Аз ги подкрепям, но има много показност и както разбирам от медиите се върви на ръба на закона. Трябва да има достатъчно доказателства, за да се издържи пред съда. Не мога да приема това, което прави вътрешният министър
Цветан Цветанов, като раздава правосъдие и представя доказателства всеки ден пред медиите", категоричен бе лидерът на БСП, предаде БГНЕС.


Тагове:   Станишев,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - ИНТЕРЕСНО НОЩЕМ
01.03.2010 16:43
КАКВИ КОШМАРИ СЪНУВА ? ТО И НА НЕГО НЕ МУ Е ЛЕСНО : ПАРТИЯТА - РАЗКАПАНА, НОВИ ИДЕИ - НИКАКВИ, СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОТРИЯТ В НЕГО, НЕ ЗНАЕ ВРАГОВЕТЕ С ПАРТИЕН БИЛЕТ ОТПРЕД ЛИ ЩЕ ГО НАПАДНАТ ИЛИ ОТЗАД. ЗАГУБИ СИ И ЕХИДНАТА УСМИВЧИЦА. ОСТАВА МУ САМО ДА СИ ПЕЕ НАИЗУСТЕНАТА ПЕСНИЧКА, НО ВСЕ ПО-ФАЛШИВО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210247
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833