Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2010 12:37 - Тръгват процесите срещу кабинета „Станишев"
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
2



imageВ края сме и на  разследването срещу бившия премиер Сергей Станишев. Експертизата, която бяхме назначили най-после приключи. Имаме заключението, което ни дава възможност да вземем решение по същество и да финализираме този казус. Ще направим всичко възможно това да се случи в близките седмици, каза градският прокурор Николай Кокинов в предаването "Панорама" по БНТ.

Той уточни, че разследванията срещу министрите от бившето правителство в голямата си част са приключили.

Софийският градски прокурор Николай Кокинов обяви, че е изготвен е обвинителен акт срещу бившия земеделски министър Валери Цветанов. Там защитата обжалва едно постановление пред съда и чисто технически тази процедура трябва да приключи, писа news.bg.

В момента се пише обвинителният акт на бившия военен министър Николай Цонев, като и там разследването във финалната фаза. На същия етап е работата на прокуратурата и срещу бившия зам.-министър на МВР Раиф Мустафа заедно с единия му съпроцесник Росен Маринов.

Другата седмица ще бъде финализирано разследването срещу социалния министър в кабинета "Станишев" Емилия Масларова.

По отношение на процеса срещу Алексей Петров и още шестима от неговата група, Кокинов посочи, че на този етап от разследването има достатъчно сериозни доказателства срещу обвиняемите, които се увеличават с всеки изминал ден.

"Голямото сражение в съдебната зала тепърва предстои", загадъчно обяви градският прокурор.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6209038
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833