Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6208955 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от 27.02.2013 г.
Президентът Росен Плевнелиев умува над варианта за министър на регионалната политика, както и за нов служебен премиер, като засега кандидатите са трима. Първият от тях е кметът на Пазарджик Тодор Попов, който отрича до момента, но нег...
Категория: Новини
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове: 1
Скандалната директорка на Професионална гимназия по икономика-Перник Юлиана Ефремова продължава да е ръководител на школото въпреки многобройните скандали около името й. Липсва всякаква яснота, около назначаването на учители, като поч...
Категория: Новини
Прочетен: 532 Коментари: 0 Гласове: 0
Расте рискът Земята да се сблъска с астероид. През последните години планетата ни е попаднала в поток от големи небесни тела, твърди изследователят Юрий Зайцев от руската Академия на инженерните науки пред Интерфакс.
Още по темата ТУК
Категория: Новини
Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове: 1
В Ню Джърси Дъг Катлер успя да хване смразяваща въображението риба-чудовище. Докато ловял риба, американецът забелязал във водата огромна змиорка и се опитал да я хване с лък и стрели.
Но попадайки в целта и изваждайки трофея от водат...
Категория: Новини
Прочетен: 718 Коментари: 0 Гласове: 0
С хоро трябваше да завърши протестът на блокирания за поредна вечер Орлов мост. Но внезапно след това беше решено блокадата да продължи с живи вериги. Хората в една от спрените коли обаче решиха да преминат през кордона.
Още по темата ч...
Категория: Новини
Прочетен: 889 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208955
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833