Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2010 09:55 - Петте реплики с които забивате всяка жена
Автор: nmedia Категория: Забавление   
Прочетен: 888 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Забравете заучените реплики и харченето на излишни средства за купуването на питие за свалка. Вие сте уверен мъж и не трябва да обикаляте баровете, молейки момичетата да си отидат с вас у дома. Вместо това, последвайте тези съвети и ще накарате всички жени да умрат от желание да спят с вас.

"Желая те"

Това е проста реплика, но привлича жените като магнит щом се появи на устните ви. Независимо дали тя ви е съпруга, приятелка или някое момиче, което просто сте срещнали, тя би приела това като голям комплимент. В една секунда вие раздавате комплименти, а в следващата момичето просто ще свали дрехите си и ще си легне с вас. Ако искате да я впечатлите дори повече, оставете съобщение "Желая те" на гласовата й поща, докато се намира на работа. Колкото повече я желаете, толкова повече и тя ще ви желае.

"Обичам те"

Обърнете внимание, "Обичам те" трябва да се използва единствено, когато имате сериозна връзка или искате да се обвържете. Това е един от най-влиятелните афродизиаци, стига да знаете как и кога да го използвате. Тайната се крие в умереното ползване на тази вълшебна фраза.

"Ти си страхотна в леглото"

Дори най-горещите жени имат големи моменти на съмнение относно желанието им да правят секс. Напомпайте нейното самочувствие, като едновременно увеличите времето си в леглото, показвайки й колко страхотно се справя със секса. Ще бъдете удивени колко много желаната жена може да ви пожелае. Това е и добри извинение за секс рано понеделник сутринта.

"Изглеждаш страхотно"


Комплиментите за жените са като лакомствата за кучето. Те ги искат отново и отново. Кажете на приятелката си колко страхотно изглежда и преди да се усетите ще се озовете в леглото без дрехи. Все пак, не прекалявайте с комплиментите или приятелката ви ще стане подозрителна, че го правите само, за да получите нещо в замяна.

"Много си секси"

Както вече беше гореспоменато, някои от най-горещите жени може да подлудят мъжа до себе си само с един поглед. Отнасяйте се към жената като към секс-богинята каквато наистина е, като й напомняте, че изглежда изключително секси. Не се плашете да използвате ръцете си, за да покажете визуално кои части от нейното тяло харесвате най-много. Само внимавайте върху кого ги прилагате. Някои жени може да ви отхапят главата като питбул за такова поведение.

БГНЕС



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180994
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833