Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2010 10:14 - 5 знака дали тя си пада по теб
Автор: nmedia Категория: Забавление   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
0



imageГрег Хартли, бивш експерт по разпитите от Специалните сили, е автор на “Мога да те чета като книга: как да забелязваме емоциите и посланията, които хората наистина изпращат с езика на тялото си“. Той дава следните съвети за излезлите на среща, които искат да определят дали поканената от тях дама ги смята за потенциални гаджета или само приятели.
5 знака, че си пада по теб...

1. Накланя си главата
“Когато жената се чувства особено удобно с един мъж, тя ще си наклони главата“, уверява ни Хартли. Наклон в която и да е посока е знак, че тя иска да ви опознае по-добре – например, на друга среща.

2. Отпива, когато и вие отпивате

Когато жената е привлечена от мъж, тя инстинктивно имитира действията му, казва Хартли. И мъжете правят същото, не забравя да подчертае авторката Челси Каплан, но е по-вероятно жената да започне с копирането. За какво да гледате? “Може да забележите, че ориентира тялото си в същата посока като вас или ви следва за поведенчески прояви като отпиване от чашата“, заявява той. Ако искате да проверите, приведете се напред и вижте дали и тя ще дойде по-близо.

3. Играе си с косата
Женската коса винаги е била смятана за символ на силата и красотата на жената. Това е вярно и днес, подчертава Хартли: ако дамата ви започне да си играе с косата, докато говори с вас, това е добър знак, че си пада по вас и подсъзнателно се опитва да ви привлече.

4. Изчервява се

Изчервяването често означава притеснение, но не приемайте, че винаги е знак за неудобство, Когато жената е привлечена от някого, кръвта отива към лицето й, като а бузите й ще станат по-червени. А ако наистина е замаяна от вас, устните й дори клепачите й ще последват пример на бузите.

5. Зениците й се разширяват

Докато я гледате, трябва да обръщате внимание на зениците, съветва ви експертът. Те ще се разширят, ако е привлечена от вас.

... а също и 5 знака, че не е привлечена от вас.

1. Кръстосва си ръцете
Ако заеме тази поза, нямате шанс и тя държи да го знаете. Тъй като мъжете рядко усещат сигналите толкова добре, колкото жените, тя използва лесно забележим сигнал.

2. Поставя чантата си между вас
Ако прави това, иска да създаде дистанция между вас. Това не е добър знак.

3. Говори бързо
Харесва й да говори с вас? Първо обърнете внимание на скоростта, с която го прави. “Романтичните разговори не се провеждат с темпото на бизнес-преговори“, подчертава Хартли. Обикновено такива разговори се водят с три четвърти от скоростта и с по-мек тон. Разбира се, може да го прави и от нерви, но ако все още говори като картечница в края на вечерта, вероятно иска да си останете приятели.

4. Усмихва се с повдигната брадичка
Усмивката може да означава много неща, от “Аз съм луда по теб“, през “Аз съм учтива“, до “Не мога да те понасям“. Тайната на разгадаването им е в положението на брадичката. Ако при усмивката брадичката е надолу, значи иска да я харесвате. Ако брадичката е повдигната, или просто е учтива, или вече иска да се махне – някъде по-далеч от тази среща.

5. Гали врата си
Добър знак ли е, ако се съгласява, че трябва да се видите пак? Само може би, смята Хартли. “Ако леко гали врата си, докато го казва, може да ви харесва, но може и да е знак, че ви лъже“. За да разберете какъв е случаят, обмислете останалите сигнали. Ако освен това ви се усмихва с повдигната брадичка и говори с вас над голямата чанта, може би трябва да си потърсите друга среща.

БГНЕС


Тагове:   дали,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213480
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833