Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2010 09:29 - Аржентина срази световните шампиони с 4:1
Автор: nmedia Категория: Спорт   
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове:
0



Аржентина взе престижна победа над световния шампион Испания с 4:1 в контролен мач игран на стадион "Монументал" в Буенос Айрес. Така домакините зарадваха феновете си, които очакваха много по-силно представяне от тях на световното първенство.

Още в 11-ата минута Меси откри резултата. Асистенцията бе на Тевес, а Лео нямаше проблеми срещу Рейна. Докато испанците се чудеха какво става, вече губеха с 2 гола. В 14-ата минута Карлитос изведе Игуаин, който чукна топката покрай вратаря на съперника и от минимален ъгъл я прати в мрежата.

В 34-ата минута Тевес наказа разколебания Рейна, който не успя да изчисти и нападателят го изпревари и реализира за 3:0. След паузата Дел Боске направи 4 промени в отбора си и в 51-ата минута Фернандо Йоренте пропусна да намали, след като стреля отблизо с глава в тялото на вратаря Ромеро.

Последваха неточни изстрели на Чаби Алонсо и Шави, а испанците определено бяха по-активният тим. В 75-ата минута Санти Касорла нямаше шанс, след като и неговият удар срещна гредата. В крайна сметка в 84-ата минута Йоренте направи загубата на Испания по-почетна, след като отбеляза след пас на Касорла.

Последва пропуск на Касорла и изчистване на Демикелис от голлинията, преди в 91-ата минута Серхио Агуеро да вкара с глава след центриране на Хайнце и да оформи крайния резултат.

gol.bg



Тагове:   футбол,   Испания,   Аржентина,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181049
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833