Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2010 20:58 - Порнозвезда прави щедри обещания, ако Холандия бие
Автор: nmedia Категория: Спорт   
Прочетен: 503 Коментари: 0 Гласове:
0



Холандската порноактриса Боби Идън обеща да дари с орална любов всички любители на футбола, които я следват в нейната страница в социалната мрежа "Туитър". Това ще се случи, ако "лалетата" спечелят световната титла по футбол на първенството в Южна Африка. Тя вече е събрала над 67 хиляди последователи.

Тъй като поклонниците на 30-годишната синеока блондинка се увеличават с всяка минута, тя трудно ще се справи сама с обещанието си. Затова е повикала на помощ колежките си Габи Кинтерос, Вики Вете и Мис Хибрид.

По темата в "Туитър" могат да бъдат прочетени мнения като "Благодарим ви, Бразилия", "Аз съм фен на Бразилия и това е най-добрата утеха за загубата на любимия ми отбор" "Само Холандия" и "Благодаря ти, Боби". Много от почитателите проявяват скептицизъм относно изпълнението на обещанието, но все пак запазват надежда.

Боби Идън е родена на 4 януари 1980 г. в Хага, Холандия. Освен порноактриса тя е и модел. Била е лице на холандското издание на списание Penthouse, Club Men only и Soho. Освен да се снима, пише в Passie, Chick и Panorama.



Тагове:   футбол,   бие,   обещания,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182166
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833