Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2017 23:39 - Правда: био лаборатории на Пентагона заобикалят Русия
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.06.2017 00:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Правда: био лаборатории на Пентагона заобикалят Русия

С брутен вътрешен продукт на 26 юни 2017 г.

image Източник: Defense.gov

 

Пентагонът е похарчил повече от един милиард долара за създаването на стотици био лаборатории по целия свят, включително и страните от бившия СССР. Има 400 от тях вече. Те са разположени в Грузия, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан, Украйна и други страни.

В резултат на това на Пентагона е получил възможност за цялостен контрол и да се покаже влияние върху биологичното и фитосанитарната обстановка в региона. Американците в момента изграждат био лаборатории в Азербайджан; три лаборатории, открити в Армения през миналата година.

Американците имат един отговор на всички въпроси, свързани с темата: те правят всичко това се предполага, че за благородни цели, а именно да се подобри безопасността на съхранението на съществуващите колекции на особено опасни патогени, които са запазени в страните от бившия СССР. Факти сочат друго, все пак.

Например, един генетично модифициран вируса на птичия грип е разработен в медицинския център в Нидерландия, с финансовата помощ от американските Националния институт по здравеопазване. Вирусът може да се предава от човек на човек. В резултат на това, ЕС е принуден да се разпределят милиони, за да се борят срещу вируса.

 

Pravda.Ru поискал експертна оценка по този въпрос от Игор Никулин, бивш член на Комисията на ООН по биологически и химически оръжия в Ирак и Либия, експерт на Съвета на по-високи екологични.

"Можем ли да повярвате какво представители на американските лаборатории казват? Те твърдят, че лабораториите се използват за съхраняване на патогени? Възможно ли е да докаже думите си? "

"Може да се каже следното: ако те са били съхрани само патогените, ние няма да видиш толкова много огнища на опасни заболявания напоследък. Пентагонът не е благотворителна организация. Разбира се, те уверят, че те действат от добри намерения за благотворителни цели, но това не е вярно за факт. Ако има бюджет на американски военни участват, тази дейност не разполага с чисто хуманитарна цел. "

"Оказва се, че там са затворени институции на територията на бивши съветски републики, че те не могат да контролират. Възможно ли е да се направят тези институции да се върнете до мястото, където са дошли? "

"Възможно е, да затворят една лаборатория в Грузия, в село Alekseevka. Русия, като основен геополитически играч, трябва да погледнем на проблема. Русия трябва да се предприемат действия в рамките на ОДКС да гарантира, че всички държави-членки изключват тези опасни съоръжения в близост до границите на Русия.

"Всички странни огнища на заболявания, дори и салмонелоза, трябва да бъдат документирани. Американците са умни - те могат да направят "доклад Макларън" от всеки слух. Русия трябва да действа по същия начин - трябва да се борим да ги със собствените си техники.

"Човек не може да не забележи, географията на местоположението на тези лаборатории. Армения и Азербайджан са в състояние на продължителен конфликт, който може да се превърне в истинска война по всяко време. Афганистански Talibs провеждат подривни дейности в близост до Таджикистан. Военните действия в Украйна продължават вече повече от три години. В Казахстан, ислямисти са били особено активни напоследък. Възможност за виновен за всичко радикали винаги е там, така да се каже. В повечето случаи, американците дори не строят нищо - те просто използват от съветската ера сгради и наемане на местен персонал. Те имат големи бюджети, но те все още предпочитат да спестят пари. "

 


САЩ плаши от бункери Doomsday в Русия
* Подобни публикации:



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745775
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031