Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2017 18:33 - ГНУСНО: 66-годишният проф. Генадиев от "Откраднат живот" бърка в гащите на 22-годишна студентка (18+)
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1575 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Звездата на докторската тв сага „Откраднат живот“ Стоян Алексиев бе изловен в брутални сексуални сцени заедно с 44 години по-младата си любовница насред центъра на столицата. Фотографите на „Ретро“ запечатаха скандалната размяна на прегръдки и откровено порнографски ласки между 66-годишния актьор и неговата 22-годишна изгора пред погледите на десетки минувачи край Народния театър.


Столичани останаха потресени от прекалено разкрепостеното поведение на артиста ветеран, смятан за един от стълбовете на Народния театър. „Срамота! Той може да бъде дядо на момичето, а се държи непристойно на публично място. Известен актьор да се резили така на стари години!”, възмутиха се стари софиянки.


От театралните среди разкриват, че Стоян често правел колегите си свидетели на подобни интимни гледки, въпреки че по документи все още не бил официално разведен с втората си съпруга Надя.


Повече от година обаче Алексиев делял постелята си с 22-годишната студентка по актьорско майсторство, която го придружавала навсякъде и била неотлъчно до него 24 часа в денонощието, като от артгилдията коментират, че вероятно момичето има користни цели и иска звездата да я уреди с роля в новия сезон на „Откраднат живот“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА И СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. travsoci - На всички останали примати или демократи от ЕС и останалите държави им е разрешен, май?
09.08.2017 19:54
За съжаление на съвременните любители на първобитно-общинния строй..Само на българските хора не е разрешено безнравствено да се чифтосват по мерак, без ограничение на възраст, раса, занятие, пол. На всички останали примати или демократи от ЕС и останалите държави им е разрешен, май?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203211
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833