Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 11:14 - Събуди се, българино!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1744 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тук вече не става дума за пари и образование, а за програма за унищожаване на българския етнос и анулиране на държавността, и националната сигурност на България. Опитват се да превърнат Родината ни в циганска държава, като за изпълнението на тази коварна стратегия се харчат по 4 милиарда лева бюджетни средства на година за социални помощи на безработната част от малцинствата. От тях не се очаква да плащат данъци и осигуровки, след като не работят.
Частен фонд, с неясни акционери и капитали, е нахлул в българското министерство на образованието и нагло разпределя нашите пари от данъци за финансиране на програми, принизяващи достойнството на българските семейства и деца! Няма как да допуснем да има привилегировани ромски деца за сметка на децата на българските семейства, представляващи икономическия двигател в България. Нещо повече, в целия цивилизован свят стипендии в образователната система се раздават на заслужили, успешни, талантливи, надарени, ученолюбиви деца, с огромен потенциал и перспективи за бъдещо развитие. Деца, които като зрели хора, движат напредъка и еволюционния прогрес на държавата си. Стипендии се раздават за успех, образователни и научни постижения.
В същото време една работеща майка с добро образование, понеже е учила, а не е друсала кючеци, с доход над 400 лева, няма право да получава детски добавки за отглеждане на детето си, тъй като е с "високи доходи", плаща изрядно данъците си, образована е и точно заради тези показатели не може да разчита на финансов стимул от държавата за отглеждане на своето дете. Тревожният спад на раждаемостта в страната изисква адекватна политика за стимулиране на младите семейства. Те са съвестните служители и данъкоплатци. Те са хората, които акуратно пълнят държавната хазна с пари. Именно те са лишени от адекватна държавна политика и нормално човешко отношение.

ЦЕЛИЯТ КОМЕНТАР МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА WWW.TSVETAKIRILOVA.BLOGSPOT.COM



Гласувай:
9



Спечели и ти от своя блог!
1. pintev - Svetlio
30.10.2016 08:54
Доста неумело коментарче
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6207888
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833