Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2016 20:02 - Шефът на Агромах Методи Бачев: Кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов (ВИДЕО)
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 3096 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шефът на мощния блогоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев попари като с вряла вода и шашардиса от изумление жителите на симитлийското евросело Черниче, обявявайки пред тях, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов. Публичното унижение към премиера дойде по време на изказване от страна на Методи Бачев, на традиционен курбан на кукерската група в селото, провел се миналият петък.

Най – шокиращото от всичко обаче бе, че непресметнатото иказване стана пред очите на трима представители на органите на реда, които бяха „специално ангажирани” да охарняват меропирятието. Хората недоволно подмятаха, че каквато е власта в държавата, такава е и оправитя в нея. „ Това е не подигравка с власта, това е гаврa, абсолютна издънка”, подмятаха те.

Стряскащото „признание” от страна на Методи Бачев остави с отоврена уста и обичани родни шоумени и звезди като Краси Радков и Константин, които бяха поканени лично от него да веселят съборяните. Празникът им бе уважен и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който макар и за кратко уважи събитието и седна на обща трапеза с всички празнуващи. Той обаче категорично отказа да седне под „вип” шатрите, направени специално за елитните гости и предпочете компанията на кметския наместник на село Градево Кирил Йосифов.

Още по темата и видеото можете да видите ТУК





Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. appen13 - И къде видя "унижение" ?
30.08.2016 20:45
Щом Берлин и Брюксел са наели и назначили за нещо като "премиер" на окупационния си евро-райхскомисариат "България" една селска криминална МУТРА от Банкя, евро-унтерменш раята трябва да свиква на такива , доста точни изказвания относно евро-прислугата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205659
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833